A gépi földmunka gyors és biztos eredményre vezet. Egyes terepek és nagyobb lélegzetvételű földmunkák esetében kézi úton nem megoldható az elvárt tereprendezés, ilyenkor gépi erőre van szükség.

Rólunk forgatott az ország autós tesztelője

Nagyobb építkezések előkészítő és befejező komplett tereprendezéshez, vízelvezető mély árkok tisztításához és új csatornák kivitelezéséhez, földgyaluláshoz, gréderezéshez és útépítéshez nélkülözhetetlen a gépi földmunka igénybevétele.

Talajmegmozgató, földkitermelő, tereprendező gépi földmunkák 

A különböző talajmegmozgató, földkitermelő gépi földmunkák elvégzése és az építési terület megtisztítására irányuló tereprendezés a legtöbb építkezés esetében olyan földmunka feladatok, amelyek elengedhetetlenek a megfelelő alapok kivitelezéséhez. 

Csak a terveknek megfelelő, nagy szakértelemmel elvégzett, precíz és tiszta földmunka szolgáltathat megfelelő alapot a további építési folyamatok számára.

Tereprendezési feladatok
A tereprendezés, és a földgyalulás az építkezési munkálatok elkezdéséhez szükséges optimális terepviszonyok kialakítása és telekrendezés alkalmával elengedhetetlen.
Tovább
Alapásás, tükör kiszedés, placcolás
A gépi alapásás, sávalapozás, placcolás, tükör kiszedés, planírozás és síkalapozás földmunkákat minden esetben szakképzett, munkájukra igényes, megbízható gépkezelőkkel, valamint igény szerinti géptípussal kivitelezzük.
Tovább
Árokásás, ároktisztítás
A mélyebb és hosszabb szakaszon történő árokásás, ároktisztítás kétkezi munkával igen fáradalmas, és koránt sem olyan hatékony, mint azok földmunkagépekkel történő kivitelezése. A közművek, csatorna és vízvezeték fektetéséhez ezért elengedhetetlen művelet a gyors és profi gépi árokásás.
Tovább
Pincetömb kiemelés / Medencealap kiemelés, emésztőgödör, akna kiásás
Vállaljuk pincetömb kiemelését, akna ásását és medence gödör ásását géppel akár megbízás szerinti előzetes tereprendezéssel, tuskózással, a kitermelt föld elszállításával Budapesten és Pest megyében fő és alvállalkozói szinten is.
Tovább

1 Step 1

Gépi földmunka: Ingyenes árajánlat

Árajánlat kérése kötelezettségmentes, személyes felmérés esetén is ingyenes!


FeladatTöbbet is választhat
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder

 

Nálunk a gépi földmunkák végzése valódi szakértelemmel párosul

Minden építkezés esetén szükséges és kihagyhatatlan elem a gépi földmunka, amelynek határidőn belüli, kifogástalan minőségű kivitelezésére minden körülmények között modern, rendszeresen szervizelt gépparkkal és hozzáértő kollégákkal állunk megrendelőink rendelkezésére.

A gépi földmunka ára valamint a gépi földmunka munkadíjai 

A gépi földmunka árak valamint a gépi földmunka munkadíjai az elvégzendő tereprendezési földmunkák tekintetében változhatnak. 

Amennyiben a szükséges gépi földmunkák költségvetésének megtervezéséhez további tájékoztatásra van szüksége a földgyalulás munkadíjainkkal, gépi földmunka munkadíjainkkal, valamint földgyalulás árainkkal, útépítés árainkkal, gréderezés árainkkal kapcsolatban ezen a számon tud érdeklődni +36 20 223 5531

Ön a munkafelvevőnkkel fog egyeztetni, nem közvetlenül a munkagépen dolgozó kollégánkkal.

nyil

1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder

Hívjon tehát minket 8 – 17 óra között, vagy hagyjon üzenetet, kérjen visszahívást!

 

Felhívom Önöket!