A gépi alapásás, sávalapozás, placcolás, tükör kiszedés, planírozás és síkalapozás földmunkákat minden esetben szakképzett, munkájukra igényes, megbízható gépkezelőkkel, valamint igény szerinti géptípussal kivitelezzük.

Árkok, gödrök felöltése, terep elegyengetése, gépi planírozása alapásás előtt

A nagyobb volumenű építkezések alapásás előtti munkálatainak valamint a sportpályának kijelölt területek előzetes földmunkáinak szerves része a terep rendezése és a talaj planírozása. 

Nagyobb alapterülettel rendelkező, egyenetlen építkezési és munkaterületeinek előzetes földmunkáit, planírozását, talajegyengetését valamint síkalapok elkészítését versenyképes piaci áron rendelheti meg tőlünk!

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No feed with the ID 2 found.

Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.

Gépi alapásás, gépi sávalapozás, placcolás és síkalapozás, magán és ipari területeken egyaránt

Az alapok kialakítása minden esetben a tervrajzok maximálisan precíz követését kívánja meg. Az alap kialakításának munkálatai kiterjednek:

A síkalapozás gépi előkészítését, a sávalapozást, az alapok és kerítésalapok kiásását minden esetben előzetes szemrevételezést követően, az aktuális munkálatokhoz szükséges igény szerint kombinált (kanalas, kotró, forgó, rakodó) munkagépekkel végezzük. 

Legyen szó akár magán, akár ipari területek gépi földmunkáiról, a tervek szerinti közműárkok kiásásához, csatornaásáshoz, árokásáshoz, valamint alapásás, sávalapozás és tükörkiszedés elvégzéséhez, különböző cm kanálszélességű gépekkel állunk megrendelőink rendelkezésére.

A többéves munkatapasztalat és szakértelem nálunk megbízható, pontos munkavégzéssel társul

Célunk ügyfeleink elégedettsége, így valódi, többéves munkatapasztalattal rendelkező gépkezelőink, a kitűzött határidők betartása mellett is megrendelőink elvárásai szerinti precíz, pontos munkavégzést garantálnak.

Komplex alapásási munkálatainak határidőn belüli, precíz elvégzésére kérjen árajánlatot irodánktól 

Az elvégzendő földmunkák jellegétől valamint a földmunkában érintett terület nagyságától függően alakítjuk ki összesített, versenyképes árajánlatainkat. Konkrét munkák esetén a gépi planírozás munkadíj, a gépi alapásás árak, valamint alapásás munkadíj illetőleg a gépi sávalapozás, placcolás, síkalap ár és tükör kiszedés ár tekintetében érdeklődjön közvetlenül kollégáinktól az alábbi elérhetőségeink egyikén:

1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder

Felhívom Önöket!