google.png

4,7/5

"Legmegbízhatóbbak, Ajánlom őket!"

Alapásás, tükör kiszedés, placcolás

A gépi alapásás, sávalapozás, placcolás, tükör kiszedés, planírozás és síkalapozás földmunkákat minden esetben szakképzett, munkájukra igényes, megbízható gépkezelőkkel, valamint igény szerinti géptípussal kivitelezzük.

Kérjen kötöttségek nélküli személyre szabott árajánlatot

Teljesen kötelezettségmentes, a személyes felmérés pedig szintén ingyenes!

vagy

Földmunkák

Versenyképes piaci áron

Gép földmunka

Árkok, gödrök felöltése, terep elegyengetése, gépi planírozása alapásás előtt

A nagyobb volumenű építkezések alapásás előtti munkálatainak valamint a sportpályának kijelölt területek előzetes földmunkáinak szerves része a terep rendezése és a talaj planírozása.

Nagyobb alapterülettel rendelkező, egyenetlen építkezési és munkaterületeinek előzetes földmunkáit, planírozását, talajegyengetését valamint síkalapok elkészítését versenyképes piaci áron rendelheti meg tőlünk!

Gépi alapásás, gépi sávalapozás, placcolás és síkalapozás, magán és ipari területeken egyaránt

Az alapok kialakítása minden esetben a tervrajzok maximálisan precíz követését kívánja meg. Az alap kialakításának munkálatai kiterjednek:

Lépjen kapcsolatba velünk

Ha bármilyen kérdése van, vagy szeretne többet megtudni szolgáltatásainkról, ne habozzon kapcsolatba lépni velünk. Szakértő csapatunk készen áll arra, hogy személyre szabott megoldásokat kínáljon Önnek. Kattintson ide, és kezdjük el együtt a projektet!

Vélemények

Valós Visszajelzések, Igazi Eredmények

Kiváló munka

,,Fakivágás után kértük fel Őket a tuskók eltávolítására, és tereprendezése. Azóta is velük dolgozunk.”

GTS INVESTMENT KFT.
Professzionális

,,Csatorna feltárás alkalmával dolgoztunk együtt, nagyon gyorsan készen lettek. Szívesen ajánlom az MRMP Kft. -ét.”

KELET-PEST MEGYEI KFT.
Zökkenőmentes

,,Nagyon szuper munkát végeztek, határidőre készen lettek, legközelebb is Őket hívjuk.”

SERVERIN-WEB KFT.

A síkalapozás gépi előkészítését, a sávalapozást, az alapok és kerítésalapok kiásását minden esetben előzetes szemrevételezést követően, az aktuális munkálatokhoz szükséges igény szerint kombinált (kanalas, kotró, forgó, rakodó) munkagépekkel végezzük. 

Legyen szó akár magán, akár ipari területek gépi földmunkáiról, a tervek szerinti közműárkok kiásásához, csatornaásáshoz, árokásáshoz, valamint alapásás, sávalapozás és tükörkiszedés elvégzéséhez, különböző cm kanálszélességű gépekkel állunk megrendelőink rendelkezésére.

A többéves munkatapasztalat és szakértelem nálunk megbízható, pontos munkavégzéssel társul

Célunk ügyfeleink elégedettsége, így valódi, többéves munkatapasztalattal rendelkező gépkezelőink, a kitűzött határidők betartása mellett is megrendelőink elvárásai szerinti precíz, pontos munkavégzést garantálnak.

Az elvégzendő földmunkák jellegétől valamint a földmunkában érintett terület nagyságától függően alakítjuk ki összesített, versenyképes árajánlatainkat. Konkrét munkák esetén a gépi planírozás munkadíj, a gépi alapásás árak, valamint alapásás munkadíj illetőleg a gépi sávalapozás, placcolás, síkalap ár és tükör kiszedés ár tekintetében érdeklődjön közvetlenül kollégáinktól az alábbi elérhetőségeink egyikén:

Velünk forgatott az ország elsőszámú autós fenegyereke is

Szeretné saját szemével látni minőségünket? Vegye fel velünk a kapcsolatot, és tapasztalja meg szolgáltatásaink kiválóságát!

Még kételkedik?
Legyen a következő elégedett ügyfelünk.
Próbálja ki szolgáltatásainkat még ma!

Felhívom Önöket!