google.png

4,7/5

"Legmegbízhatóbbak, Ajánlom őket!"

Tereprendezés, telektisztítás

Terület szakszerű előkészítésére, építést megelőző tereprendező munkálatokra vagy telekrendezésre esetleg a kész zöldterület gondozására van szüksége?

Budapesten vagy Pest megye területén belül kiemelkedő minőségben vállalunk telekrendezési, terület előkészítési földmunkákat földgyaluval, forgó markoló-kotró rakodó földmunkagépeinkkel. 

Bátran vállaljuk, hogy építkezés előtti, közbeni, valamint földmunkálatokat követő tereprendezés és telekrendezésben vagyunk a legjobbak! 

Kérjen kötöttségek nélküli személyre szabott árajánlatot

Teljesen kötelezettségmentes, a személyes felmérés pedig szintén ingyenes!

vagy

Építkezés előtti terület előkészítés – tuskózástól a törőfejes betonfeltörésen át a fölgyaluzásig

Nagy munkatapasztalattal rendelkező gépkezelő szakembereink gyorsan és kiemelkedő minőségben végzik el a szükséges építkezés előtti terület előkészítő munkálatokat, mint például:

Talajrendezés

Versenyképes piaci árakon

Építési munkálatok közbeni precíz, folyamatos gépi telekrendezés, tereprendezés, telektisztítás

Földgyalus terület előkészítést követő földmozgatási, árokásási, csatorna fektetési és alapkialakítási munkálatokon túl egyéb, a kivitelezési folyamat során felmerülő, szervezett tereprendezési feladatok elvégzését vállaljuk, rendszeresen szervizelt, megbízható gépparkkal.

Mind fővállalkozóként, mind alvállalkozóként a legmodernebb technológiai eljárások alkalmazásával és a tervrajzok mindenkori precíz követésével segítjük építési munkafolyamatait

Lépjen kapcsolatba velünk

Ha bármilyen kérdése van, vagy szeretne többet megtudni szolgáltatásainkról, ne habozzon kapcsolatba lépni velünk. Szakértő csapatunk készen áll arra, hogy személyre szabott megoldásokat kínáljon Önnek. Kattintson ide, és kezdjük el együtt a projektet!

Vélemények

Valós Visszajelzések, Igazi Eredmények

Kiváló munka

,,Fakivágás után kértük fel Őket a tuskók eltávolítására, és tereprendezése. Azóta is velük dolgozunk.”

GTS INVESTMENT KFT.
Professzionális

,,Csatorna feltárás alkalmával dolgoztunk együtt, nagyon gyorsan készen lettek. Szívesen ajánlom az MRMP Kft. -ét.”

KELET-PEST MEGYEI KFT.
Zökkenőmentes

,,Nagyon szuper munkát végeztek, határidőre készen lettek, legközelebb is Őket hívjuk.”

SERVERIN-WEB KFT.

Földmunka, építkezéseket követő tereprendezés és telekrendezés versenyképes árakon

A teljes tereprendezési folyamatokra kiterjedően, vállaljuk megbízóink elvárásai szerinti földmunkák végzését, professzionális szinten, egységesen versenyképes tereprendezési munkadíjakkal. 

Telekrendezési árainkért, gépi tereprendezés árainkért valamint földgyalu munkadíjainkért lépjen velünk kapcsolatba az alábbi elérhetőségeink egyikén vagy kérjen visszahívást.

Számlaképes árajánlatot kizárólag a tereprendező munkálatok elvégzéséhez szükséges információk birtokában, azok teljes körű feldolgozását követően áll módunkban adni.

Velünk forgatott az ország elsőszámú autós fenegyereke is

Szeretné saját szemével látni minőségünket? Vegye fel velünk a kapcsolatot, és tapasztalja meg szolgáltatásaink kiválóságát!

Még kételkedik?
Legyen a következő elégedett ügyfelünk.
Próbálja ki szolgáltatásainkat még ma!

Felhívom Önöket!