Árokásás, ároktisztítás

A mélyebb és hosszabb szakaszon történő árokásás, ároktisztítás kétkezi munkával igen fáradalmas, és koránt sem olyan hatékony, mint azok földmunkagépekkel történő kivitelezése. A közművek, csatorna és vízvezeték fektetéséhez ezért elengedhetetlen művelet a gyors és profi gépi árokásás.

Árokásás, ároktisztítás, árokkarbantartás és vízelvezető árok gondozása földgépekkel

A megfelelő mélységű házalap, sávalap és kerítésalapoktól a közművek, vízvezetékek, dréncsövek fektetéséig, mindenhez árokásás szükséges. 

Kisebb volumenű közmű árok ásó munkálatokhoz, tömedékeléshez mobilis kotrógépekkel, nagyobb árokásási, árokgondozási munkálatokhoz több méteres lenyúlási mélységig dolgozó kanalas, forgó-rakodó munkagépekkel tudjuk kiszolgálni megrendelőink egyedi igényeit.

Árokásás, ároktisztítás géppel, szakszerűen és jogszerűen, kivételes szakértelemmel 

Csapadékcsatornák, vízelvezető árkok kiásása során kiemelten fontos a terveknek megfelelő kivitelezés. 

Az árokásást ugyanis úgy kell kivitelezni, hogy az árok az útburkolati kapilláris vizek, a rétegvíz és a csapadékvíz számára egyaránt tökéletes lefolyást biztosítson, létesítése a környező ingatlanokat ne veszélyeztesse. 

Egy rossz helyen ásott árok, rosszul kivitelezett csatorna vagy nem szakszerűen kiépített vízelvezető ugyanis akár súlyos anyagi károkat is okozhat.

Vállaljuk meglévő vízelvezető árkok, csatornák költséghatékony, gépi tisztítását, karbantartását

Legyen szó kisméretű csatornaárkok vagy több kilométeres vízelvezetők, közmű árkok kiásásáról, széleskörű szakmai tapasztalattal rendelkező gépkezelőinkkel valamint nagy kapacitású munkagépeinkkel minden típusú földmunkával megbirkózunk:

  • árokásás géppel,
  • ároktisztítás,
  • árokkarbantartás,
  • árokgondozás,
  • víznyelők ásása, 
  • szennyvízelvezetők, ülepítők, vízelvezetők kiásása,
  • tömedékelés, üregkitöltés

Felhagyott pincék, csatornaüregek biztonságos tömedékelésében is számíthat szaktudásunkra

A visszamaradó üregek állandó veszélyforrások lehetnek. Szakszerű, biztonságos feltöltésük mind életvédelmi szempontból, mind vagyonvédelmi szempontból fontos eljárás. 

A tömedékelés, vagyis a felhagyott pincék üregkitöltése a házalap megerősítésének, épületsüllyedés megállításának előfeltétele.

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No feed with the ID 2 found.

Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.

Csatornahálózatok, egyedi vízelvezetők kiépítésének utómunkálatait is ránk bízhatja

Előzetes megegyezés alapján a kiásott, már csatornázott szakaszok szakszerű visszatemetéséről és a talaj utólagos planírozásáról is gondoskodunk. A határidők pontos betartása mellett munkatársainkkal a közmű árok árokásást, vízelvezető ároktisztítást, árokkarbantartást, tömedékelést követő utómunkálatokat is elvégezzük.Árokásás méter árainkról, ároktisztítás árainkról, árokgondozás munkadíjainkról valamint árok karbantartás árainkról tájékozódjon telefonon, a földmunka elvégzésének pontos határidejének valamint az ásandó vagy tisztítandó árok paramétereinek és későbbi funkciójának megadásával kérhet tőlünk árajánlatot az alábbi linkre kattintva.

1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder

Call Now ButtonHívom!