google.png

4,7/5

"Legmegbízhatóbbak, Ajánlom őket!"

Árokásás, ároktisztítás

A mélyebb és hosszabb szakaszon történő árokásás, ároktisztítás kétkezi munkával igen fáradalmas, és koránt sem olyan hatékony, mint azok földmunkagépekkel történő kivitelezése. A közművek, csatorna és vízvezeték fektetéséhez ezért elengedhetetlen művelet a gyors és profi gépi árokásás.

Kérjen kötöttségek nélküli személyre szabott árajánlatot

Teljesen kötelezettségmentes, a személyes felmérés pedig szintén ingyenes!

vagy

Árokásás, ároktisztítás, árokkarbantartás és vízelvezető árok gondozása földgépekkel

A megfelelő mélységű házalap, sávalap és kerítésalapoktól a közművek, vízvezetékek, dréncsövek fektetéséig, mindenhez árokásás szükséges.

Kisebb volumenű közmű árok ásó munkálatokhoz, tömedékeléshez mobilis kotrógépekkel, nagyobb árokásási, árokgondozási munkálatokhoz több méteres lenyúlási mélységig dolgozó kanalas, forgó-rakodó munkagépekkel tudjuk kiszolgálni megrendelőink egyedi igényeit.

Földmunkák

Versenyképes piaci áron

Árokásás, ároktisztítás géppel, szakszerűen és jogszerűen, kivételes szakértelemmel ​

Csapadékcsatornák, vízelvezető árkok kiásása során kiemelten fontos a terveknek megfelelő kivitelezés. 

Az árokásást ugyanis úgy kell kivitelezni, hogy az árok az útburkolati kapilláris vizek, a rétegvíz és a csapadékvíz számára egyaránt tökéletes lefolyást biztosítson, létesítése a környező ingatlanokat ne veszélyeztesse.

Egy rossz helyen ásott árok, rosszul kivitelezett csatorna vagy nem szakszerűen kiépített vízelvezető ugyanis akár súlyos anyagi károkat is okozhat.

Vállaljuk meglévő vízelvezető árkok, csatornák költséghatékony, gépi tisztítását, karbantartását

Legyen szó kisméretű csatornaárkok vagy több kilométeres vízelvezetők, közmű árkok kiásásáról, széleskörű szakmai tapasztalattal rendelkező gépkezelőinkkel valamint nagy kapacitású munkagépeinkkel minden típusú földmunkával megbirkózunk:

Lépjen kapcsolatba velünk

Ha bármilyen kérdése van, vagy szeretne többet megtudni szolgáltatásainkról, ne habozzon kapcsolatba lépni velünk. Szakértő csapatunk készen áll arra, hogy személyre szabott megoldásokat kínáljon Önnek. Kattintson ide, és kezdjük el együtt a projektet!

Vélemények

Valós Visszajelzések, Igazi Eredmények

Kiváló munka

,,Fakivágás után kértük fel Őket a tuskók eltávolítására, és tereprendezése. Azóta is velük dolgozunk.”

GTS INVESTMENT KFT.
Professzionális

,,Csatorna feltárás alkalmával dolgoztunk együtt, nagyon gyorsan készen lettek. Szívesen ajánlom az MRMP Kft. -ét.”

KELET-PEST MEGYEI KFT.
Zökkenőmentes

,,Nagyon szuper munkát végeztek, határidőre készen lettek, legközelebb is Őket hívjuk.”

SERVERIN-WEB KFT.

Felhagyott pincék, csatornaüregek biztonságos tömedékelésében is számíthat szaktudásunkra

A visszamaradó üregek állandó veszélyforrások lehetnek. Szakszerű, biztonságos feltöltésük mind életvédelmi szempontból, mind vagyonvédelmi szempontból fontos eljárás. 

A tömedékelés, vagyis a felhagyott pincék üregkitöltése a házalap megerősítésének, épületsüllyedés megállításának előfeltétele.

Csatornahálózatok, egyedi vízelvezetők kiépítésének utómunkálatait is ránk bízhatja

Előzetes megegyezés alapján a kiásott, már csatornázott szakaszok szakszerű visszatemetéséről és a talaj utólagos planírozásáról is gondoskodunk. A határidők pontos betartása mellett munkatársainkkal a közmű árok árokásást, vízelvezető ároktisztítást, árokkarbantartást, tömedékelést követő utómunkálatokat is elvégezzük.

Árokásás méter árainkról, ároktisztítás árainkról, árokgondozás munkadíjainkról valamint árok karbantartás árainkról tájékozódjon telefonon, a földmunka elvégzésének pontos határidejének valamint az ásandó vagy tisztítandó árok paramétereinek és későbbi funkciójának megadásával kérhet tőlünk árajánlatot az alábbi gombra kattintva.

Velünk forgatott az ország elsőszámú autós fenegyereke is

Szeretné saját szemével látni minőségünket? Vegye fel velünk a kapcsolatot, és tapasztalja meg szolgáltatásaink kiválóságát!

Még kételkedik?
Legyen a következő elégedett ügyfelünk.
Próbálja ki szolgáltatásainkat még ma!

Felhívom Önöket!